Hem » Nyheter

Hitta träningen som passar dig

thumbnail

För att kunna må bättre är det bra att börja leva mer hälsosamt och det innebär inte bara att tänka på vad man äter utan det är också viktigt att regelbundet röra på sig. Att veta vilken träningsform som passar en bäst kan idag vara lurigt eftersom det inte bara […]

Drick rätt före, under och efter träning

thumbnail

Träning är för många en del av vardagen, en del av rutinen. Vissa föredrar att fara ut och springa, andra cyklar, vissa går på gymmet och lyfter vikter, och somliga går på pass med yoga, zumba, eller vattengympa. Oavsett vilken träning man genomför och på vilken nivå man tränar på, […]

Träning för nybörjare

thumbnail

Träning är ett relativt nytt fenomen. Om vi ser till människans historia som ett dygn är det först den senaste sekunden som vi inte aktivt behövt röra på oss för att få tag på föda.

Fördelar med att träna regelbundet

thumbnail

Att träna och rör på sig är bra på många olika sätt. Vi ska gå igenom de fördelar som är absolut bäst och som gör att hela du mår bra i kropp och själ.

Träna tillsammans med din hund

thumbnail

Idag lever många ett hektiskt liv. Det är många saker som ska hinnas med under dygnets vakna timmar och träning är kanske en sak som kommer långt ner på mångas lista över nödvändiga saker. Även om du känner att träning är någonting du verkligen skulle behöva så kanske det ändå […]

Endorfinerna sprutar – med träning kommer lyckan!

thumbnail

Att man mår bra av träning är ingen nyhet. Varför mår vi så bra när vi tränat? Såklart finns det många förklaringar till detta där man kan se både psykologiska och kroppsliga vinster.

Inga ursäkter!

thumbnail

När det gäller träning finns det inget som folk är så duktiga på som ursäkter varför man inte ska träna.

Promenader fröbränner fett

thumbnail

Att promenader är effektivt när det gäller fettförbränning vet de allra flesta. Men hur kommer det sig att det är så effektivt? Det finns många förklaringar till detta och vi ska försöka reda ut några begrepp i den här lilla texten.

Träna tillsammans med barnen

thumbnail

Att få tid till allt man vill när man har barn är kanske någonting som många drömmer om. Sanningen är väl den att när väl arbetsdagen är slut så tar nästa arbete vid.

Träning på semestern

thumbnail

Att hålla i sin träning även under semestern kan vara svårt. Har man semester vill man kanske även ta semester från träningen.