Hem » Nyheter

Träna tillsammans med din hund

thumbnail

Idag lever många ett hektiskt liv. Det är många saker som ska hinnas med under dygnets vakna timmar och träning är kanske en sak som kommer långt ner på mångas lista över nödvändiga saker. Även om du känner att träning är någonting du verkligen skulle behöva så kanske det ändå […]

Endorfinerna sprutar – med träning kommer lyckan!

thumbnail

Att man mår bra av träning är ingen nyhet. Varför mår vi så bra när vi tränat? Såklart finns det många förklaringar till detta där man kan se både psykologiska och kroppsliga vinster.

Inga ursäkter!

thumbnail

När det gäller träning finns det inget som folk är så duktiga på som ursäkter varför man inte ska träna.

Promenader fröbränner fett

thumbnail

Att promenader är effektivt när det gäller fettförbränning vet de allra flesta. Men hur kommer det sig att det är så effektivt? Det finns många förklaringar till detta och vi ska försöka reda ut några begrepp i den här lilla texten.

Träna tillsammans med barnen

thumbnail

Att få tid till allt man vill när man har barn är kanske någonting som många drömmer om. Sanningen är väl den att när väl arbetsdagen är slut så tar nästa arbete vid.

Träning på semestern

thumbnail

Att hålla i sin träning även under semestern kan vara svårt. Har man semester vill man kanske även ta semester från träningen.

Träning från ungdom till pensionär

thumbnail

Att träna är något man ska göra under hela livet för att hålla kroppen i trim och hålla sjukdomar på avstånd. Träning hjälper en dessutom att hålla orken uppe så att man kan ta vara på allt livet har att erbjuda. Hur man ska träna beror såklart på ålder och […]

Träna för att gå ner i vikt

thumbnail

Alla tränar av olika orsak. Såklart är det vanligaste i yngre år att man tränar för att nå ett idrottsligt mål och bli en stor stjärna när man växer upp. Det vanligaste när man blir äldre är dock att man tränar för att gå ner i vikt. Den stora frågan […]

Zumba – träning med glädje

thumbnail

Zumban föddes officiellt 2001 men startade lite tidigare än så av Albert ”Beto” Perez.

Att träna med diabetes typ1

thumbnail

Att få diagnosen Diabetes Typ 1 är ett hårt slag för alla! Det är en tuff sjukdom som kräver en stor förändring i livet. Du måste ha koll på ditt blodsocker varje sekund av dygnets alla timmar. För idrottande människor blir det en än större utmaning!